Soba / Suita

1
2
3
4
Zadnje nadstropje restavracije Stari Kaštel zaseda romantična soba, ki združuje moderno tradicionalni slog s čudovitim pogledom na morje, Sečoveljske soline, Dragonjo in Portorož.

Elegantna in romantična soba (52 m2) daje občutek gostoljubnosti vsem gostom, ki se pri nas nastanijo iz poslovnih ali iz osebnih razlogov. Njegova impresivna oprema jim ponuja veliko udobja in zagotavlja maksimalno zasebnost. Očarljiva istrska pokrajina, na katero seže pogled z vsakega okna, udobna opremljenost, masažna kad in velika postelja omogočajo sproščujoč oddih ob dobri hrani in pridihu umetnosti ter tradicije. Poleg prostorne kopalnice, opremljene v minimalističnem slogu, ima soba tudi manjši delovni kotiček. Na voljo je tudi satelitska televizija in brezžični internet (Wi-Fi). V romantični sobi je tudi sedežna garnitura, kjer lahko spita dva odrasla ali otroka, kar je idealno za pare in družine.

Zaradi strateške lokacije restavracije Stari Kaštel lahko v primeru večdnevnega oddiha v nekaj minutah (ali največ pol ure vožnje) obiščete ene izmed najbolj iskanih turističnih destinacij na hrvaškem in slovenskem: Koper, Izola, Piran, Portorož, Umag, Novigrad, Poreč, Rovinj. Zahvaljujoč gastronomiji, umetnosti, zgodovini, tradiciji in romantičnemu ter skrivnostnemu vzdušju Starega Kaštela, kjer si lahko privoščite edinstven oddih, bo vaših pet čutov popolnoma zadovoljenih.

 

Soba/Suita

stari kastel o nas Rent me

stari kastel rent me Poroke

stari kastel poroke Mnenja

stari kastel mnenja top