Rezervacija

 

Online rezervacija: 

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

________________________________________________

Bi radi rezervirali drugače?

telefon Pokličite na: 00 385 993 459 570, 00 385 52 777 011

e-mail Pišite na: info@starikastel.com 

 

Rezervacija v restavraciji Stari Kaštel je prvi korak do preživetja nepozabnega dne ob odkrivanju odlične kulinarike istrske regije. Da bi se pri nas počutili čim bolj udobno, brez čakanja, in da bi bile naše storitve čim bolj brezhibne, lahko v restavraciji Stari Kaštel rezervirate mizo, preverite razpoložljivost sobe in drugih storitev, ki jih ponujamo: lahko si izberete prostor, v katerem bi jedli, uro, število sedežev in sodelujete pri oblikovanju menija, tako da vaša najljubša jed zagotovo ne bo manjkala.

Ob vsaki priložnosti vam lahko uredimo vrtno teraso, ki nudi čudovito panoramo Sečoveljskih solin, dolino Dragonje in Portoroža.


Mladoporočenca lahko rezervirata starodobni avtomobil iz 30-ih »Buick Special«. Starodobnik je pustil neizbrisen pečat v zgodovini avtomobilske industrije, tako zaradi svojega dizajna kot zaradi svoje zmogljivosti in inovacije. Z rezervacijo lahko preizkusite enega najbolj zaželenih starodobnikov (Old Timerjev), ki je idealen za ustvarjanje rahlega pridiha preteklosti ter obenem za edinstveno spominsko fotografiranje elegantnega dogodka. V restavraciji Stari Kaštel je mogoče rezervirati tudi manjši prostor, namenjen gostom, ki želijo sami posebej uživati v dobri hrani in prijetnem ambijentu za poslovna kosila in večerje ali druge posebne priložnosti.

1 RESTORAN TERASA
1
2. RESTORAN STARI KASTEL
2. RISTORANTE
2
4
5
6
7
8
RESTORAN STARIKASTEL

 

Soba/Suita

stari kastel o nas Rent me

stari kastel rent me Poroke

stari kastel poroke Mnenja

stari kastel mnenja top