Kako do nas

 
  qrcode Restavracija Stari Kaštel
Kaštel 85, Buje
52460 Buje
Hrvaška

GPS:
Latitude: 45.450358
Longitude: 13.653863‎

E-mail: : info@starikastel.com
GSM: : 00 385 993 459 570
Tel: 00 385 52 777 011

 

 

 

 

Restavracija Stari Kaštel stoji na vrhu hriba, tik nad slovensko-hrvaško mejo, pa vendar že na hrvaški strani, v neposredni bližini letališča Portorož, morja in igrišča za golf.

S smeri Dragonja–Hrvaška:

Restavracija Stari Kaštel je zelo lahko dosegljiva. Nahaja se v Istri, 2,5 km od slovensko-hrvaške meje s strani Dragonje. Od meje vozite še slab km ter zavijte na prvi možni levi odcep. Ob spremljavi tabel Restaurant Stari Kaštel vozite po glavni cesti naravnost do cerkve Sveti Saba, ki bo vidna na levi strani, po znaku Kaštel/Castelvenere.V bližini je urejeno parkirišče, restavracija Stari Kaštel pa se nahaja na vrhu, v središču vasice.

Za tiste, ki bi želeli uporabiti navigacijo, je dovolj, da vanjo vtipkate: Kaštel 85, Buje.

S smeri Portorož–Hrvaška:

Če prihajate s strani Portoroža, je restavracija Stari Kaštel oddaljena nekaj več kot 3 km od slovensko-hrvaške meje. Od mejnega prehoda peljite naravnost do krožišča, kjer izberite tretji izvoz, smer Kaštel. Peljite do prvega izvoza na desni. Ob spremljavi tabel Restaurant Stari Kaštel vozite naravnost do cerkve Sveti Saba, ki bo vidna na levi strani, po znaku Kaštel/Castelvenere. V bližini je urejeno parkirišče, restavracija Stari Kaštel pa se nahaja na vrhu, v središču vasice.

Za tiste, ki bi želeli uporabiti navigacijo, je dovolj, da vanjo vtipkate: Kaštel 85, Buje.

 

Avtocesta s smeri Reka–Pulj:

To je zagotovo najhitrejša pot do restavracije Stari Kaštel, če prihajate iz južne ali osrednje Istre. Vozite le v smeri Kaštel proti slovenski meji. Ko pripeljete do konca avtoceste do krožišča, izberite drugi izvoz, smer Kaštel. Peljite do prvega izvoza na desni. Ob spremljavi tabel Restaurant Stari Kaštel vozite naravnost do cerkve Sveti Saba, ki bo vidna na levi strani, po znaku Kaštel/Castelvenere. V bližini je urejeno parkirišče, restavracija Stari Kaštel pa se nahaja na vrhu, v središču vasice.

Za tiste, ki bi želeli uporabiti navigacijo, je dovolj, da vanjo vtipkate: Kaštel 85, Buje.


Gostje, ki bodo prišli z letalom, imajo razne možnosti:

Najbližja letališča so letališče Portorož, letališče Pula in letališče Ronchi (Trst–Monfalcone ). Restavracija Stari Kaštel iz Portoroža, po želji, nudi gostom tudi organiziran prevoz. 

Soba/Suita

stari kastel o nas Rent me

stari kastel rent me Poroke

stari kastel poroke Mnenja

stari kastel mnenja top