Rezervacija

 

Online rezervacija: 

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

________________________________________________

Desiderate prenotare diversamente? / Želite li rezervirati na drugi način?

telefon Nazovite: 00 385 993 459 570, 00 385 52 777 011

e-mail Pišite na: info@starikastel.com 

 

Rezervacija u restoranu Stari Kaštel prvi je korak u proživljavanju nezaboravnog dana u otkrivanju najboljih enogastronomskih delicija istarske regije.

Kako bi se kod nas osjećali što udobnije, izbjegli nepotrebna čekanja, te kako bi naša usluga bila što optimalnija, u restoranu Stari Kaštel moguće je rezervirati stol, provjeriti raspoloživost sobe i ostalih usluga u ponudi: izabrati prostor u kojemu jesti, vrijeme, broj kuvera, interaktivo oblikovati meni kako bi bili sigurni da vas čeka omiljeni specijalitet. Ambijent je primjeren za poslovne večere i prijeme, a za ceremonije vjenčanja postoji i posebna niša na jednoj od vrtnih terasa s koje se pruža jedinstven pogled na panoramu Sečoveljskih solina, Dragonje i Portoroža.

Mladenci mogu ujedno i rezervirati »Buick Special«, old timer iz 30-tih koji je svojim performansama, dizajnom i inovacijama trajno zapečatio automobilsku povijest i industriju. Rezevirajući ga, moći ćete osobno isprobati jednog od najpoželjnijih old timer-a, osjetiti dašak prošlosti i time uljepšati atmosferu i fotografiranje vašeg vjenčanja. U restoranu Stari Kaštel moguće je rezervirati i manju salu, namijenjenu onim gostima koji žele više intimnosti kako bi se u miru prepustili dobroj kuhinji i ugodom ambijentu: savršen izbor za poslovne susrete i ostale posebne prigode.


1 RESTORAN TERASA
1
2. RESTORAN STARI KASTEL
2. RISTORANTE
2
4
5
6
7
8
RESTORAN STARIKASTEL

 

 

 

 

 

 

Soba / Suita

stari kastel o nas 

Rent me

stari kastel rent me 

Svadbe

20150822 164235 resized

Recenzije

stari kastel mnenja 
top