Kako do nas

 
  qrcode Restoran Stari Kaštel
Kaštel 85, Buje
52460 Buje
Hrvatska

GPS:
Latitude: 45.450358
Longitude: 13.653863‎

E-mail: : info@starikastel.com
GSM: : 00 385 993 459 570
Tel: 00 385 52 777 011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restoran Stari Kaštel nalazi se na samom vrhu brežuljka na kojemu je smješteno srce Kaštela, praktički iznad slovensko-hrvatske granice, i u neposrednoj blizini aerodroma Portorož, mora i golf igrališta.

Iz smjera Dragonje – Hrvatska:

restoran Stari Kaštel jednostavno je pronaći. Mjesto Kaštel nalazi se u hrvatskoj Istri, svega 2,5km od slovensko-hrvatskog graničnog prijelaza Dragonja. Nakon što prođete granicu, skrenite prvom cestom lijevo. Kada ugledate orijentacijsku tablu restorana Stari Kaštel nastavite voziti ravno do crkve Svetog Sabe, koja će se nalaziti na vašoj lijevoj strani, nakon znaka Kaštel/Castelvenere.

Gosti koji upotrebljavaju satelitsku navigaciju naći će nas na adresi Kaštel 85, Buje

Iz smjera Portorož – Hrvatska:

ako dolazite iz smjera Portoroža, znajte da je restoran Stari Kaštel udaljen svega 3km od slovensko-hrvatskog graničnog prijelaza. Kad prođete granicu vozite sve do kružnog toka, izaberite treći izlaz u smjeru Kaštel. Nastavite dalje sve do prvog skretanja u desno. Kada ugledate orijentacijsku tablu restorana Stari Kaštel nastavite voziti ravno do crkve Svetog Sabe, koja će se nalaziti na vašoj lijevoj strani, nakon znaka Kaštel/Castelvenere.

Gosti koji upotrebljavaju satelitsku navigaciju naći će nas na adresi Kaštel 85, Buje

Autocesta iz smjera Rijeka – Pula:

ovo je zasigurno najbrža cesta do restorana Stari Kaštel ako krećete iz južne ili centralne Istre. Pratite smjer za Umag i za hrvatsko-slovensku granicu. Na kraju autoceste nalazi se kružni tok, izaberite drugi izlaz u smjeru Kaštel. Nastavite dalje sve do prvog skretanja u desno. Kada ugledate orijentacijsku tablu restorana Stari Kaštel nastavite voziti ravno do crkve Svetog Sabe, koja će se nalaziti na vašoj lijevoj strani, nakon znaka Kaštel/Castelvenere.

U blizini crkve Svetog Sabe nalazi se parking. Restoran Stari Kaštel smješten je na samom vrhu Kaštela, na glavnom trgu, od kuda se pruža jedinstven pogled na Sečoveljske soline, dolinu rijeke Dragonje i Portorož.

Gosti koji upotrebljavaju satelitsku navigaciju naći će nas na adresi Kaštel 85, Buje

Gosti koji se odluče za avionski prijevoz imaju više mogućnosti: najbliži aerodromi su aerodrom Portorož, aerodrom Pula i aerodrom Ronchi (Trst-Monfalcone). Restoran Stari Kaštel, ako je potrebno, organizira i prijevoz od i do spomenutih aerodroma.

Tijekom boravka u restoranu Stari Kaštel moguće je u samo nekoliko minuta stići do istarskog mora i razgledati najatraktivnije turističke destinacije slovenske i hrvatske Istre: Umag, Poreč, Rovinj, Portorož, Izola, Novigrad, Piran, Koper, Buje. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora biti će oduševljeni mogućnostima koje im se pružaju: duge šetnje u prirodi, golf, te brojne aktivnosti i sportovi koje nudi naše istarsko more. 

Soba / Suita

stari kastel o nas 

Rent me

stari kastel rent me 

Svadbe

20150822 164235 resized

Recenzije

stari kastel mnenja 
top